Ebberup Borgeforening

 

Traditioner, udflugt og julemandens ambassadør JULETRÆSTÆNDING

Borgerforeningen er oprettet i ca. 1970, da Landhåndværkerforeningen Vestfyn blev nedlagt, og i den forbindelse overgik de resterende midler fra salget af Teknisk Skole på Ebberupvej nr. 81 til Borgerforeningen.
Foreningens formål er at varetage områdets interesser og virke for et godt sammenhold for indbyggerne i Ebberup og de omkringliggende mindre byer.

Som medlem kan optages enhver borger over 18 år fra Ebberup og egnen omkring.

Borgerforeningen arrangerer hvert år en tur til revy i Rottefælden i Svendborg for foreningens medlemmer.

Borgerforeningen står for juletræet på det grønne område ved petanquebanerne, hvor der hvert år afholdes juletræstænding fredag før den 1. søndag i advent.

Borgerforeningen har også etableret en flagallé på Ebberupvej og Skolevej. Flagalléen kan bestilles til fejring af forskellige festdage og arrangementer.

Borgerforeningen har støttet i flere sammenhænge bl.a. givet en del legeredskaber til Ebberup Skole. Fremover vil Borgerforeningen også støtte det nye Lokalråd økonomisk.

Hvis du ønsker at blive medlem af Ebberup Borgerforening, er du velkommen til at ringe til kassereren Pia Johansen tlf. 60 21 91 58. Flagallé kan også bestilles hos formanden.
Bestyrelsen består af 5 medlemmer: Formand Karsten Brinch Larsen, næstformand Kim Esmann Andersen, sekretær Henrik Christensen, ansvarlig for Flagalle Ole Johs, kasserer Pia Johansen 

Formand Karsten Brinch Larsen

Næstformand Kim Esmann Andersen

Ansvarlig for Flagalle Ole Johs

Kasserer Pia Johansen

Sekretær Henrik Christensen