Ebberup – besøg Vestfyns solrige hjørne nær Assens Kom til Ebberup.

 Oplev slot, strand, skov og seværdigheder eller flyt til Vestfyn og få en helt ny hverdag. Oplev seværdighederne i omegn eller tag et smut forbi en af områdets kendte kroer og få en bi ma:)

Oplev seværdighederne i Ebberup og omegn

Ebberup nær Assens er omgivet af de fire småbyer Aa, Kærum, Nordby og Sønderby. Her kan du holde en dejlig ferie med vand, strand, skov og kulturhistorie. Du kan også bosætte dig med familien og få en helt ny hverdag – vi har et aktivt erhvervsliv og en af Danmarks bedste skoler!

Hagenskov slots ridebane og bygninger

Ebberup hed oprindeligt Æbbedorp og spirede frem omkring Hagenskov Slot. Det oprindelige slot brændte desværre i 1741, men slottet er genopført i nyklassicistisk byggestil. 
Den hvide bygning er et pejlemærke for alle fastboende og gæster i Ebberup og omegn, og her på slottet kan I deltage i mange arrangementer året rundt.

GLADE BØRN OG FORÆLDRE, EBBERUP SKOLE

Flyt til solskinsbyen Ebberup

– og giv børnene en god start.

Selvom Ebberup er kendt for grøn natur og seværdigheder, er det ikke kun en ferieby med en spændende fortid. Det er også en by med fremtid, hvor vi giver børn og unge en god opvækst. Byens skole er på listen over landets bedste skoler, og vi har integreret vuggestue, børnehave og skole, samt en velfungerende dagplejeordning.

Bliv del af et varmt fællesskab.

Ebberup og omegn har et levende og sundt erhvervsliv med virksomheder i mange brancher, der altid bakker op om byen. I fritiden kan du og din familie deltage i foreningslivet. Vi er mange frivillige, der stiller op som holdledere og medhjælpere til gymnastik, håndbold, fodbold, fitness og senioridræt. Vi har tradition for aktivt medborgerskab i Ebberup og omegn, og vi dyrker et fællesskab, hvor vi ser hinanden og snakker sammen.

TID TIL AT TALE SAMMEN